ÉS CONVENIENT LA VOSTRA APARICIÓ UNA VEGADA MÉS.

(Carta oberta a les falles)

Com Secretari de Cultura del nou partit UNIÓ I GERMANIA, tinc el gust de participar a totes les comissions falleres que disponen de quadro artístic, i que tenen la voluntat i el desig de fer teatre en el concurs que en setembre començarà un any més, i que organisa J.C.F., el prec de que l’obra que posen en escena estiga escrita en correcte valencià, o siga, el de la RACV o el de les Normes de El Puig,

Una vegada més, les falles vos trobeu en la necessitat de fer valdre la vostra indiscutible valencianitat, com ya heu fet en moltes atres ocasions, defenent lo nostre, els nostres símbols identitaris, tot allò, en una paraula, que respon i correspon al sentir i viure de nostra amada Valéncia.

Per lo tant, si ya haveu obrat d’eixe modo en atres ocasions (per eixemple, l’última, la dels versos del Llibre Oficial Faller), obtenint l’èxit desijat, vos agrairíem des del partit que lluita per defendre els nostres llògics interessos com a valencians que som, que féreu tot lo possible per a el nomenat concurs torne a ser lo que fora, i que desgraciadament hui ya no és.

És el nostre desig ajudar en lo que estiga en les mans de la secció de Cultura, en tal de conseguir lo que nos fa falta. Valéncia vos necessita. No li falleu.

Una vegada més, ella vos està esperant en els braços oberts.

El Secretari de Cultura
Rafael Melià i Castelló

Compartir...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter