El dia 5 de Juny va tindre lloc la Cantà de les Festes del barri de Sagunt, com són, la de la Rosquilleta, dedicada a la Mare dels Desamparats, a la Mare de Deu del Consol i la d´el Crist de la Fe, unides est any en un abraç de totes per a fer possible la Conservació i Preservació del nostre més genuí i important Patrimoni Musical de caràcter Immaterial de tradició oral-aural, com és, el Cant Valencià, Cant d´Estil i Albaes, tot degut principalment a la falta d´atenció econòmica per part de les Administracións Públiques valencianes, que tan sols fiquen els nostres diners en aquelles Associacións, organismes i atres colectius de clara tendència catalanista.

Abans de començar la Cantà, dins l´Iglesia, se li va fer entrega de la insignia d´Or de la Festa del Crist, degut a la seua continuada llabor en favor del Cant Valencià al President de l´Associació d´Estudis del Cant Valencià i Secretari General d´Unió i Germania, En Manuel Marzal i Àlvaro, que digué unes paraules recordant i fent un passage històric per aquelles cantaes que feren del barri un espai antroplològic, que és reconegut per tota Valéncia.

El dia 5 de Junio tuvo lugar la “Cantà” de las Fiestas del Barrio de Sagunto como son, la de la “Rosquilleta” dedicada a la Virgen de los Desamparados, a la Virgen del Consuelo y la del Cristo de la Fe, unidas en un abrazo para hacer posible la Conservación y Preservación de nuestro más genuino y importante Patrimonio Musical de carácter Inmaterial de tradición oral-aural, como es el “Cant Valencià”, Cant d´Estil y Albaes, debido principalmente a la falta de atención económica por parte de las Administraciones Públicas valencianas, que solo ponen nuestros dineros en Asociaciones, organismos y otros colectivos de clara tendencia catalanista.

Antes de empezar la “Cantà”, dentro de la Iglesia, se le hizo entrega de la insignia de Oro de la Fiesta del Cristo de la Fe, por su continuada labor a favor del Cant Valencià, al Presidente de l´ Associació d´Estudis del Cant valencià y Secretario de Unió i Germania D. Manuel Marzal Álvaro, que realizó unas palabras recordando y desarrollando un recorrido histórico de todas las cantaes que hicieron del barrio un espacio antropológico, que es reconocido por toda Valencia.

Secretaria Cultura

La imagen puede contener: una persona, sonriendo
Me gustaMostrar más reacciones

Comentar

Comentarios
Victoria Muñoz Paredes
Victoria Muñoz Paredes Enhorabona Manolo.
Me gustaMostrar más reacciones

· Responder · · 9 de junio a las 11:39

 

Miriam Ortiz Hernández
Miriam Ortiz Hernández 👏👏👏👏👏
Me gustaMostrar más reacciones

· Responder · · 12 de junio a las 20:06

 

Lola Alabarta
Escribe un comentario…

HEM DE LLUITAR PER LO NOSTRE, PER TOT LO QUE REPRESENTA. QUE NO ES RIGUEN DELS VALENCIANS. PER LA NOSTRA HISTÒRIA, LES NOSTRES TRADICIONS, EN UNA PARAULA… ¡PER LA NOSTRA VIDA!

-3:33
27 402 reproducciones

Les barraques. El nostre patrimoni

Me gustaMostrar más reacciones

Comentar

Comentarios
Lola Alabarta
Escribe un comentario…
Partido político en Valencia

4,8

ComunidadVer todo

Icon of invite friends to like the lage
Invita a sus amigos a indicar que les gusta esta página
Highlights info row image
A 152 personas les gusta esto
Highlights info row image
163 personas siguen esto
Highlights info row image
A Miriam Ortiz Hernández y 2 amigos más les gusta esto
Comparte tu opinión sobre Unió i Germania.
5 estrellas Has calificado este lugar

Personas a las que también les gusta
Compartir...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter