Suscripció

Suscriu-te a les nostres noticies

Ompli el següent formulari per a suscriure’t a la recepció de les nostres noticies d’interés.

Només enviarem informació de rellevant importància, per lo que prometem no saturar el teu buçó d’entrada.

Ademés, sempre podràs cancelar la teua suscripció en el peu de cada e-mail.

Contem en tu?

(També pots ser el primer en enterar-te de les nostres publicacions pulsant la campana en la part inferior de la nostra web)

 


T’informem de que les dades de carácter personal que mos proporciones omplint este formulari seràn tractats per Unió i Germania, com a responsable d’esta web.

La finalitat del recull i tractament de les dades personals que te solicitem és per a enviar-te les nostres publicacions.

Legitimació: Al marcar la casella de aceptació, estàs donant el teu legítim consentiment per a que les teues dades siguen tratades d’acord a les finalitats d’este formulari descrites en la nostra Política de Privacitat.

Com a usuari i interesat t’informem que les dades que mos facilites estaràn ubicats en els servidors de Mailrelay (proveïdor d’email marketing) per mig de l’empresa CPC SERVICIOS INFORMATICOS SL, les dades dels quals estàn disponibles ací.

Pots eixercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació y suprimir les dades en unioigermania@unioigermania.com, així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Compartir...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter