¿Qué volem?

OBJECTIUS: 

1.- La defensa permanent de l’identitat diferenciada del poble valencià, històrica, cultural, llingüística, econòmica i política, front a qualsevol atac que, contra la mateixa, es plantege.

2.- La consecució d’un poder polític valencià suficient, capaç de defendre els nostres interessos, sense subjecció a disciplines externes, davant dels organismes de l’Estat i davant les pretensions d’unes atres comunitats autònomes.

3.- La defensa de l’autonomia valenciana en el context de l’Estat Espanyol, i la participació activa en el proyecte històric comú que definix la Nació Espanyola, refusant de forma explícita, els nacionalismes separatistes.

4.- El reconeiximent de les llibertats individuals i les llibertats colectives, com a instruments bàsics en la conformació de la Valencianitat. Ser lliure és consubstancial a ser valencià.

5.- La defensa de la Democràcia com a estructura política pròpia de la Comunitat Valenciana. La participació dels ciutadans en les decisions públiques, que supon l’alvanç més significatiu de la vida política del segle XXI.

6.- La defensa de la dignitat de la persona, i de la família que la rodeja, per damunt de qualsevol atra consideració. El dret del treball, a l’educació, a la sanitat i a les prestacions socials, que són bens als que no podem renunciar.

7.- Conservar el Mig Ambient, que sempre ha segut una vocació dels valencians, que ad ell li deuen la vida en primer terme.

8.- Lluitar per la Seguritat, per la Pau i pel Progrés, és la tasca pròpia a que volem dedicar-nos.

Compartir...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter